Mylinglogo

MylingNytt 2

Det har varit lite tyst från oss de senaste veckorna. Det beror till stor del på att det faktiskt är en hel del som har hänt.

Först och främst är Hjärtefrost nu äntligen klart och ute till försäljning. Än så länge finns häftet bara på Lulu, men det bör finnas ut i butikerna när En Garde! III börjar säljas. Äventyret finns för gratis nedladdning, men den kommersiella versionen är inte riktigt likadan; den har ett nytt fint omslag, mer information om Stockholm, tips och råd, en genomgång av alla fraktioner och inblandade, en lätt uppdaterad karta samt ett par extra illustrationer.

Utveckling av främst andra småäventyr går som det är tänkt. Med lite tur ska ett par till ha hunnit komma ut i butik lagom till GothCon 2011. Detta gäller även spelledarskärmen, vilken ska tryckas så fort vi har lyckats sälja tillräckligt många regelböcker. Se vår utgivningsplan för mer info om vad som komma skall.

En Garde! III ligger fortfarande på tryckeriet, men har nu bundits och väntar bara på omslaget innan leverans. Böckerna ska dyka upp hos oss i Göteborg i slutet av november. Den som verkligen vill ha spelet kan komma hem till oss och köpa den, efter avtalad tid. Postorderförsäljning via våra butikssidor kommer inte att komma igång förrän minst en butik har fått in våra produkter i sortimentet.

På tal om butiker får alla som är intresserade av spelet gärna fråga efter det i sin favoritbutik. Och när vi fortfarande är inne på ämnet butiker så har vi nu uppdaterat produktlistan och priser på våra butikssidor. Priserna ska nu stämma överens med de som vi har rekommenderat till andra butiker. Vi har även gjort det lättare att beställa av oss, i och med att vi nu har ett postgiro- och ett bankgironummer.

2010-11-14 - Läst 6148 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: