Mylinglogo

Borås spelkonvent

MylingSpel kommer att finnas på plats på BSK i år. Vår rollspelsbutik kommer att ha öppet under andra halvan av fredag 2 november och under hela lördagen, så passa på att besöka oss. Där kan ni handla rollspel, prata med skaparen av En Garde! III och Pirater! och diskutera allt mellan himmel och jord. Som vanligt säljes våra prylar till konventspriser.

Till försäljning finns allt som har kommit ut till En Garde! III, Pirater!, Bortom samt Sägen och ett antal andra produkter. Detta inkluderar sådant som specialtärningar, blisterpacks med skeppsminiatyrer och annat smått och gott.

I anslutning till butiken är det tänkt att drop in för testspel av en testversion av vårt brädspel, Söderhavets kapare, ska hållas. I brädspelet tar spelarna rollen av kapare i en eller flera nationers sold. Det är uppbyggt som ett äventyr där tanken är att spelarna ska bygga upp sitt skepp, besättning och kapten. Målet är att jaga iväg alla fientliga kolonialmakter från spelplanen. Spelet går att spela både kooperativt mot spelet och i lag mot varandra.

2012-10-30 - Läst 5286 gånger

Bild

Kommentera sidan

Lämna gärna en kommentar eller fråga om sidan och dess innehåll. Författarnamnet som kommer att synas i din kommentar är samma som du använder i forumet.

Kommentar:

Skriv "Jag är människa" för att visa att du inte är en bot: